HEMMAAA

Hej mina älskade läsare!! Har inte haft tid att uppdatera om min heeeeelt underbara resemånad eller hur det är att vara hemma! (Vet att Lovisa vill läsa!!) hihi. Nu var det en vecka sen jag landade på svensk mark! Sååå himla blandade känslor. Känns jättebra att träffa vänner & familj igen! Mysiga hemmakvällar & galna festnätter väntar framöver i överflöd!! Måste dock erkänna.. det är konstigt, känns tomt & tråkigt på något sätt. Beror nog mycket på att jag börjar om från noll.. Alla här hemma har typ, pojkvän, fast jobb & snart redo för flytt (nästan) & jag kommer hem utan jobb, utan boy & bor hemma! Känns lite konstigt, det jobbigaste är att inte ha jobb! Kan dock avslöja att jag var på intervju idag så håll tummarna!!! 

Men jag ska inte klaga! Tror det nog blir en vana & ens gamla vanliga vardag är tillbaka! Lite snabbt om min resemånad, ÅÅÅÅH vad bra vi hade det!! Går inte att säga vad som var bäst! Något av det bästa var iallafall VEGAS & Hawaii! Får typ rysningar av bara tanken. & skyldive var något av det bästa jag gjort, sån magisk känsla!! 

Något av de värsta jag gjort är dock att säga hejdå till mina älsklingsungar. Usch så jobbigt det var... Men tur att Jag får träffa dom i sommar igen! Åh redan tomt utan dom!


Min fin prinsessa.

Waikiki beach, Hawaii 
Sjukaste känslan

Finaste hjärtat



Sunset beach, Hawaii 

Solnedgång från balkongen på Hawaii!

TA MIG TILLBAKA.. 

Ska lägga in bilder & förklara mer en annan dag!

HAAAA DET
CH