HEJ SVERIGE!!!!!!

Fredag! Vart ledig idag, så mest gjort saker som jag va tvungen att hinna med! Väskan är nu packad, exakt 50 lbs som den får väga, hade lite övervikt så fick plocka ut lite så nu ska den allt klara sig! IMORGON är det dax!!!!! Sverige i 3 veckor! Efter 320 dagar (10,5 månader) ska jag äntligen få träffa mina älskade vänner, familj och släkt igen! Känns sååååååå skönt! Kommer förresten inte blogga under tiden jag är i Sverige! Får se hur det blir men förvänta er ingenting!! :) ska bara njuta av tiden till fullo!

Kvällen idag spenderades i Provodence på Cheesecake Factory med Jac, Isabella (från Sverige), Ramona (Österrike), zaideth (maxico) och en kille, tror hans namn var Daniel, ny Au pair från Tyskland! Hade jättetrevligt, kom hem för en stund sen så måste verkligen sova nu! Klockan är redan halv 1 och jag måste upp vid 6 imorgon för att lösa det sista med packningen osv.

Får se när nästa inlägg kommer, kan iallfall lova er att jag bloggar om allt när jag är tillbaka! Ha de fint, det ska jag ha!!!! Allt känns så konstigt på något sätt, men ska bli såååå skönt att få stå lite på svensk mark igen!

CHALLIs