VÄRLDENS LYCKLIGASTE

HARREGUD säger jag bara. Fy fasiken vad bra dag jag haft! Började med att jag mötte upp Veronica och malinn, gick runt och strosa sen gick vi till hotellet, jättefint och fräscht! Sen gick vi ut i brooklyn, åt lunch och kollade lite affärer. Gick till hotellet och gjorde oss iordning! Begav oss sen till Madison square garden! Mötte upp alla andra, heeeeeeelt sjut va lyckad kväll. Alla som inte gillar Justin Bieber, förlåt för att jag svär, men faan va ni missar något! Kan vara en av de bästa kvällarna i mitt liv, dock inte bättre än studenten och vissa andra saker, men sjukt grym kväll! Lyckorus skulle jag vilja kalla det! Var carley rae jeppsson (stavning?) och the wanted som förband, riktigt bra! Platserna var väl sådär, eller satt precis bredvid scenen rätt högt upp! Så såg ändå rätt bra! Fy va grymt! 
Kan inte få nog av att säga det, men det var så fruktansvärt bra! Själva grejen, Justin Bieber i Madison Square Garden, tanken är ju brutal lycka!
 
Jaja, nog om det! Efter det gick vi runt lite i stan, bestämde oss för att gå upp i Empire State Building nu under kvällen! Var där uppe vid 12 tiden, sjukt kalt & riktigt coolt. ÄLSKAR new york! 
 
Nu ligger vi på hotellet, klockan är 2 och kom typ precis hit, ska snart äta middag (chips och yougurt) skitbra middag vid denna tiden.... Haha men så får de bli! :) 
Imorgon är det massa shopping sen middag & troligtvis utgång! :) höga förväntningar! 
 
Nu ska vi snart nana! Blir bilder och filmer och mer invecklat när jag kommer hem! :) puss och kram från en överlycklig CH