forever alone humör

Tjäna bloggen. Är på sånt konstigt humör, tror jag är lite för trött efter 12 timmars jobb och sen är jag nog för lite med kompisar här så sitter nästan och skrattar i min ensamhet.. Ja men är väl alltid bra att man är lycklig. Lever ju upp till uttrycket "forever alone" igen vilket är bra att någon gör det iallfall! Men helt ärligt, om man är på sånt humör så man skrattar för sig själv då är man ju lycklig!
 
Började med jobb vid 7.30. Hade Majken aaaaaaall day long. Hon är så mysig min lilla prinsessa. Började med mys på förmiddagen, hon fick frulle och sen bytte vi lite kläder och sen gick vi en liten sväng till lekplatsen! Efter det begav vi oss hemmåt, lekte lite sen vid 11 la jag henne för att nana. Då åt jag lite lunch, bestämde mig idag för att göra en perfekt äggmacka (haha jossan). Så rostade en bagel och sen kokade jag ägg, kom på att jag inte ätit kokt ägg sen innan jag kom hit så tyckte det var dax. Åt sen även fruktsallad, mums fillibabba så gott! Hann med att skypa med min älskade mamma & pappa, även mormor och faster Anne var där och sa hej! Saknar er så. Sen vaknade Majken då blev det att göra lunch till henne. Sen blev det återigen massvis med lek, bus och mys. Vi hittade en sån där boll som glittrar och blinkar när man studsar den idag bland leksakerna, så ja, det var väl dagens underhållning för Majken, hon ÄLSKADE den! Vi sprang fram och tillbaka x1000. Sen kom hon på att man kunde kasta ner den för alla trappor, då blev det upp och ner för trapporna, men jag klagar inte, blir ju motion för challis. 
Sen kom Sara hem med massa böcker från gamla huset, då gick jag upp och sorterade lite vilka som skulle vara i Rasmus/Majkens rum, sen rensade jag lite i Lekrummet. Sen var det middag. Jättegott och vid 19.30 slutade jag!
 
Trött som en råtta. Men måste säga, idag var det 12 grader ute!!! kändes som vår! Blev helt lycklig, men kollade vädret en gång till och ska snöa på fredag igen.. sämst! 
 
nu ligger jag i min säng och degar, började precis skriva på min 5 sidor långa uppsats om mig själv.. Måste göra det för att få mina credits. För den som missat, för mitt visum måste jag ta 6 credits (det är typ ett visst antal timmar så får man typ "poäng"). Så nu den 15-17 februari ska jag till Albany, NY och ta en weekendclass. Och till den weekendkursen så måste man skriva 2 olika uppsatser, en som är 5 sidor som handlar om mig, och en som är 5 sidor som handlar om något som har med USA att göra. ja... Tillbaka till skolan känns de som! Ingen motivation måste jag säga, så ja, om någon har en uppsats på engelska på 5 sidor som handlar om mig och mitt liv får ni gärna skicka.
 
Jag och Majk bjuder på lite bilder från lekplatsen förut!
 
Nu ska jag fortsätta mitt skrivande! 
CH