Nyår & 100 tankar

Hej bloggish!

Nyår imorgon, tänkte därmed slänga ihop en blandning av 100 olika tankar och känslor! 

Först och främst, 2013, vilket helt sjukt & fantastiskt år. Ångrar inte för en sekund att jag valde att åka hit och inte heller att jag valde att förlänga 6 månader. Har fått uppleva saker som jag aldrig trott jag skulle göra just nu. Det går inte att få fram ett "bästa" men något av det bästa är helt klart semestern nere i Karibien! Bahamas som alltid varit en dröm, CHECK! & jag lovar, I Will be back! & alla mina små trips till Boston& speciellt New York! Yeeeeez, vad jag älskar New York. 

Något annat, tack till alla helt underbara personer jag mött under mitt år här. 

Julia & Malinn, vad vore New York och mitt år här utan er? Ni är underbara & jag är så glad att jag har er. Elin Jansson, min närmsta vän här, Gud va du är bra. Finns där varje sekund & du lyckas alltid att få mig att skratta. Tack för att du är du! & Lovisa, om de inte vore för dig, Vem skulle jag då snacka Rangers & Henke med?? & spana hockeyrumpor! Du är grym!

Men... Det allra största tacket går nog till min fina familj & min bästa vän! Utan ert stöd hade jag troligtvis inte vart här just nu! Mamma, finns ingen bättre än dig på att lyssna. Jag är så tacksam för allt du & pappa gör för mig så ni anar inte! 

& jossan, du är bara bäst. Att jag snart har vart borta i ett och ett halvt år, men vår vänskap inte har förändrats gör mig så glad. Du finns alltid där vid min sida, även om du befinner dig på andra sidan Atlanten. Vi är oskiljbara,  visste vi väl dock redan innan. Redan på "Jarre" och "Charre" tiden var vi ju det. Bästavän!!

& till alla andra där hemma som jag vet finns kvar när jag kommer hem, ni är saknade och guld värda!

Känslan just nu, exakt 2 månader & 3 veckor tills jag gjort min sista arbetsdag här. & imorgon är sista dagen för mig att skicka en förfrågan om flyg hem! Kommer bli i mitten av april som de ser ut nu. Nej nej och nej... Får tårar i ögonen av att tänka på den dagen jag måste säga hejdå till mina älskade ungar & mina underbara värdföräldrar. Jag har helt klart fått en extra familj! Usch, kommer sakna dom något enormt. 

Låg i sängen och läste för barnen förut och när vi var klara berättade jag för Rasmus hur mycket jag kommer sakna honom när jag åker. Han frågade om jag kommer ta alla mina saker & kläder och åka härifrån, & sen att han kommer sakna mig & gråta när jag inte är här. Gud vad jag älskar dessa två barn. Helt underbara & fantastiska båda två. Är så glad & tacksam över att jag fått spendera snart 1,5 år med denna underbara familj. 

Samtidigt som jag har ångest över att åka härifrån ska de bli så skönt att komma hem igen. 100% blandade känslor. Allt känns så långt bort, samtidigt som jag vet hur fort sista tiden kommer gå! Veckorna bara springer iväg!

Nu ska jag lägga mig och sova, önskar alla mina nära & kära en jättebra nyårsafton!! Skälv ska jag jobba hela kvällen (valt det själv dock!) 

(Något helt annat, BLACKFISH, dokumentären om späckhuggarna på seaworld, bästa dokumentären jag sett! SÅÅ sevärd! Måste ses!!)

Här kommer ett par bilder från förra året!

<3

Älskade ungar.

Världens bästa tjejer. 

Mina damer

Bästavän!

Snygga..... På Red Sox i Boston!



Söt tjej taggad för regn.

Favoritkillen

Suddig bild men julle & Gunilla i Central Park!






Godnatt, happy new year!
CH